O podjetju

Dolgoletne izkušnje in spoznanja na področju razvoja, proizvodnje in uporabe stimulacijskih pripomočkov, ki se uporabljajo kot tehnična podpora različnim rehabilitacijskim metodam, nam omogočajo ponudbo velikega nabora tovrstnih aparatov in pripomočkov.

Z uporabo najnovejših tehnologij in poznavanjem problematike iščemo najoptimalnejše rešitve, da bi zagotovili čim bolj ustrezen pripomoček po meri vsakega posameznika. Kjer z individualnim prilagajanjem standardnih pripomočkov ni možno zagotoviti take ustreznosti, lahko razvijemo in izdelamo tudi unikatne stimulatorje.

Proizvodni program obsega stimulatorje za klinično in osebno uporabo, ki se uporabljajo predvsem za:


Prav tako vključujemo v svojo ponudbo električne stimulatorje priznanih evropskih proizvajalcev, ki s svojo oblikovalsko in tehnološko inovativnostjo ter dovršenostjo in seveda kakovostjo zaokrožajo našo osnovno ponudbo iz lastne proizvodnje.

V našem podjetju stremimo k čim boljši podpori naših uporabnikov tako s kakovostnimi in funkcionalnimi izdelki kot tudi nudenjem ustrezne pomoči pri njihovem vzdrževanju in servisiranju. Zagotavljamo tudi potrebni potrošni material.

Kje nas najdete?

V kompleksu Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS - SOČA (URI-SOČA) v Ljubljani.

Malo krožno križišče pri Savskem naselju (Ljubljana Bežigrad) in nato sledite malim usmerjevalnim tablam za URI - SOČA.

ZEMLJEVID DO NAS