Ne zamudite priložnosti in se v soboto, 7. 10. 2017, ob 12. uri udeležite predavanja »SREDNJEFREKVENČNA ELEKTROSTIMULACIJA PRI BOLEČINAH V HRBTENICI« v izvedbi dr. Tanje Kuralt, dr. med., specialistke fizikalne in rehabilitacijske medicine, ter praktične delavnice »PRAKTIČNI PRIKAZ UPORABE SREDNJEFREKVENČNE STIMULACIJE PRI TERAPIJI HRBTENICE« na primeru sistema StimaWELL®120MTRS v izvedbi dr. Tanje Kuralt in Marka Furlan, univ. dipl. ing, direktorja podjetja EMF-Furlan & Co d.o.o., Ljubljana. Predstavljena bo tudi praktična uporaba sistema v slovenskem okolju.
V petek, 9. 10. 2015, in soboto, 10. 10. 2015, smo v okviru 16. kongresa fizioterapevtov Slovenije: Fizioterapija – gibanje za zdravje udeležencem kongresa in drugim obiskovalcem prvič v Sloveniji predstavili revolucionarni patentirani sistem za srednjefrekvenčno električno stimulacijo in toplotno terapijo za obravnavanje celotnega hrbta - StimaWELL®120MTRS proizvajalca schwa-medico GmbH.
V petek, 9. 10. 2015, in soboto, 10. 10. 2015, smo v okviru 16. kongresa fizioterapevtov Slovenije: Fizioterapija – gibanje za zdravje vseh pod sloganom »Spet lahkotno v svet« na naši stojnici predstavljali tako nove kot tudi slovenskemu trgu že poznane linije izdelkov proizvajalcev medicinskih pripomočkov schwa-medico GmbH in Verity Medical Ltd za protibolečinsko terapijo ter jačanje in sproščanje mišic.
V petek, 20. 11. 2015, bomo v Kongresnem centru Thermana Laško v okviru Strokovnega srečanja DFS-SZ v organizaciji Sekcije fizioterapevtov zasebnikov - Obračunski model za dejavnost fizioterapije v praksi pod sloganom »Spet lahkotno v svet« na naši stojnici predstavljali linije izdelkov proizvajalcev medicinskih pripomočkov schwa-medico GmbH in Verity Medical Ltd za protibolečinsko terapijo, zdravljenje inkontinence ter jačanje in sproščanje mišic.