Spet lahkotno v svet – predstavitev novih linij izdelkov na 16. kongresu fizioterapevtov Slovenije

20 Oktober
V petek, 9. 10. 2015, in soboto, 10. 10. 2015, smo v okviru 16. kongresa fizioterapevtov Slovenije: Fizioterapija – gibanje za zdravje vseh pod sloganom »Spet lahkotno v svet« na naši stojnici predstavljali tako nove kot tudi slovenskemu trgu že poznane linije izdelkov proizvajalcev medicinskih pripomočkov schwa-medico GmbH in Verity Medical Ltd za protibolečinsko terapijo ter jačanje in sproščanje mišic.

Udeležencem kongresa in drugim obiskovalcem smo prvič v Sloveniji predstavili revolucionarni patentirani sistem za srednjefrekvenčno električno stimulacijo in toplotno terapijo za obravnavanje celotnega hrbta - StimaWELL®120MTRS proizvajalca schwa-medico GmbH, ob podpori predstavnikov proizvajalca smo izvedli tudi predavanje in delavnico za prikaz teoretskih podlag in praktični prikaz uporabnosti. Več o tem lahko preberete v novici: Premierna predstavitev revolucionarnega sistema za obravnavanje celotnega hrbta - StimaWELL®120MTRS v Sloveniji.

Na naši stojnici smo predstavili tudi prenovljeno in izpopolnjeno ponudbo proizvajalca Verity Medical Ltd, s poudarkom na novem enokanalnem aparatu MyoPlus PRO in dvokanalnem aparatu MyoPlus2 PRO za večnamensko električno stimulacijo ter merjenje odzivnosti oz. lastnosti mišic z elektromiografijo (EMG).

Zanimanje za izdelke je bilo izjemno, obiskovalci pa so se poleg že omenjenih zanimali tudi za prenosni večnamenski srednjefrekvenčni stimulator AmpliMove medical ter prenosni ultrazvočni aprat Sonic Vital XTcoloR, ter tudi ostale izdelke za protibolečinsko bolečino ter jačanje in sproščanje mišic:


Vabimo vas, da sledite našim spletnim vsebinam in si zagotovite priložnost, da si naše izdelke in izdelke, ki jih zastopamo, ogledate v živo na naši naslednji javni predstavitvi. Če pa ne želite čakati, nas pokličite na 01 43 75 177 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , in lahko se dogovorimo za predstavitev izdelkov v naših prostorih ali pa mi pridemo k vam!