Predstavitev izdelkov v okviru strokovnega srečanja DFS-SZ v organizaciji Sekcije fizioterapevtov zasebnikov

19 November
V petek, 20. 11. 2015, bomo v Kongresnem centru Thermana Laško v okviru Strokovnega srečanja DFS-SZ v organizaciji Sekcije fizioterapevtov zasebnikov - Obračunski model za dejavnost fizioterapije v praksi pod sloganom »Spet lahkotno v svet« na naši stojnici predstavljali linije izdelkov proizvajalcev medicinskih pripomočkov schwa-medico GmbH in Verity Medical Ltd za protibolečinsko terapijo, zdravljenje inkontinence ter jačanje in sproščanje mišic.

Vabimo vas, da nas obiščete na naši stojnici in pokukate v zanimivi svet električne stimulacije, se spoznate z raznolikimi področji njene uporabnosti ter se ob koncu napornega delovnega tedna predate sprostitvi s preizkusom novega sistema StimaWELL®120MTRS proizvajalca schwa-medico GmbH.

Ob 11. uri vas vabimo tudi na kratko predstavitveno predavanje na temo uporabe srednjefrekvenčne električne stimulacije pod naslom Nove možnosti za uporabo dinamične globinske stimulacije - StimaWELL, ki ga bo v okviru uradnega programa strokovnega srečanja vodil naš direktor, g. Marko Furlan.

Veselimo se srečanja z vami!