Spet lahkotno v svet – obiščite nas na naši stojnici na 17. kongresu fizioterapevtov Slovenije

28 September
Ne zamudite priložnosti in se v soboto, 7. 10. 2017, ob 12. uri udeležite predavanja »SREDNJEFREKVENČNA ELEKTROSTIMULACIJA PRI BOLEČINAH V HRBTENICI« v izvedbi dr. Tanje Kuralt, dr. med., specialistke fizikalne in rehabilitacijske medicine, ter praktične delavnice »PRAKTIČNI PRIKAZ UPORABE SREDNJEFREKVENČNE STIMULACIJE PRI TERAPIJI HRBTENICE« na primeru sistema StimaWELL®120MTRS v izvedbi dr. Tanje Kuralt in Marka Furlan, univ. dipl. ing, direktorja podjetja EMF-Furlan & Co d.o.o., Ljubljana. Predstavljena bo tudi praktična uporaba sistema v slovenskem okolju.

V petek, 6. 10. 2017, in soboto, 7. 10. 2017, bomo v okviru 17. kongresa fizioterapevtov Slovenije pod sloganom »Spet lahkotno v svet« na naši stojnici ponovno predstavljali tako nove kot tudi slovenskemu trgu že poznane linije izdelkov proizvajalcev medicinskih pripomočkov schwa-medico GmbH in Verity Medical Ltd za protibolečinsko terapijo, zdravljenje inkontinence, EMG biofeedback, funkcionalno električno stimulacijo ter mišično električno stimulacijo.

Udeležencem kongresa bomo prednosti srednjefrekvenčne stimulacije pri terapiji hrbtenice predstavili na predavanju in praktični delavnici, ki bosta potekala med 12.00 in 13.30 v soboto, 7. 10. 2017.

Ves čas kongresa pa bomo vsem udeležencem tudi nudili priložnost, da sami preizkusijo prednosti sistema za srednjefrekvenčno električno stimulacijo in toplotno terapijo za obravnavanje celotnega hrbta StimaWELL®120MTRS proizvajalca schwa-medico GmbH.

Vabimo vas, da se nam pridružite tudi vi!Vabimo vas, da sledite našim spletnim vsebinam in si zagotovite priložnost, da si naše izdelke in izdelke, ki jih zastopamo, ogledate v živo na naši naslednji javni predstavitvi. Če pa ne želite čakati, nas pokličite na 01 43 75 177 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , in lahko se dogovorimo za predstavitev izdelkov v naših prostorih ali pa mi pridemo k vam!