Pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Spletna stran

Spletna stran www.emf-furlan.si (v nadaljevanju „spletna stran“) podjetja EMF-Furlan & Co d.o.o., Ljubljana (v nadaljevanju „podjetje“), je namenjena podajanju informacij o izdelkih in storitvah podjetja. Vstop na katero koli področje spletne strani pomeni, da se strinjate z vsemi omejitvami in pogoji, navedenimi na tem mestu.

Vse vsebine spletne strani so kot intelektualna lastnina zaščitene in so v izključni lasti podjetja. Kakršna koli kršitev ali zloraba intelektualne lastnine je kazniva ter pomeni podlago za uveljavljanje odškodnine. Še posebej, ne pa izključno, to velja za kopiranje, razmnoževanje, širjenje in/ali privzemanje informacij s strani tretjih oseb brez predhodnega dovoljenja oziroma odobritve s strani podjetja.

Opisi izdelkov

Vsi opisi izdelkov kot tudi slikovni in/ali avdio-vizualni materiali so informativne narave ter zato neobvezujoči in jih podjetje lahko kadar koli spremeni brez predhodnega obvestila.

Servis

Zagotavljamo vam servisiranje vseh izdelkov, ki jih izdeluje ali dobavlja podjetje EMF Furlan & Co d.o.o., Ljubljana. V kolikor do okvare izdelka pride med veljavnostjo garancije kljub pravilni uporabi izdelka, je servis brezplačen (več o garancijskih pogojih preberite spodaj in v navodilih za uporabo izdelka).

Če je izdelku garancija že potekla, servis zaračunamo na podlagi dejansko opravljenega dela in vgrajenih komponent oziroma zamenjanih sestavnih delov. O ceni servisa vas obvestimo, preden ga opravimo. Servis izdelkov drugih proizvajalcev/dobaviteljev opravljamo izključno izven garancijskega roka. Tovrstno servisiranje zaračunamo po dejanskih stroških.

Okvarjene izdelke sprejemamo po pošti (poštnino krije pošiljatelj) ali v naših poslovnih prostorih. Priporočamo, da se pred pošiljanjem aparata na servisiranje predhodno posvetujete z nami, saj lahko v marsikaterem primeru že na podlagi vašega opisa težave opredelimo, ali je servisiranje dejansko potrebno ali pa je težavo mogoče odpraviti po telefonu.

Trajanje servisiranja je odvisno predvsem od vrste in/ali resnosti okvare. O popravilu vas obvestimo na kontakt, ki nam ga podate. Popravljeni izdelek lahko prevzamete v naših poslovnih prostorih ob dogovorjenem času ali po pošti (poštnino v primeru okvare med veljavnostjo garancije krije podjetje EMF-Furlan&Co d.o.o., Ljubljana, v ostalih primerih poštnino krije lastnik aparata).

Garancijski pogoji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo vsakega izdelka. Uveljavljanje garancije je mogoče izključno v primeru, da so izpolnjeni vsi pogoji za uveljavljanje garancije.

Potrošni material (elektrode, kabli, trakovi/pasovi, baterije itd.) ni predmet garancije.

Poslovanje preko spletne trgovine

Plačilni pogoji

Izdelke v spletni trgovini podjetja lahko kupite na podlagi predračuna. Pri nakupu v vrednosti pod 150,00 EUR z DDV se k vrednosti naročenega izdelka obračuna še poštnina na podlagi PPN. Pri nakupu v vrednosti od 150,00 EUR z DDV poštnino poravna podjetje.

Dostava

V primeru, da je naročeni izdelek na zalogi, vam ga običajno pošljemo naslednji delovni dan po prejemu plačila predračuna na naš bančni račun.

V primeru, da izdelka nimamo na zalogi, je rok dobave odvisen od zahtevnosti njegove izdelave ali pogojev dobavitelja.

Za več informacij se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke, ki so potrebni za njeno pravilno delovanje. Teh piškotkov ni mogoče izklopiti.
Tudi spletna trgovina za pravilno delovanje uporablja piškotke, ki so potrebni za njeno pravilno delovanje. Če te piškotke onemogočite, boste še vedno lahko uporabljali spletno stran, onemogočeno pa vam bo nakupovanje v spletni trgovini.
Nakupovanje v spletni trgovini je sicer anonimno (za nakup ni potrebna prijava), zato se vsi podatki, ki se shranjujejo med vašim obiskom (izdelki, ki jih dodate v košarico, primerjavo ali ožji izbor), izbrišejo, ko zapustite brskalnik.